Bůh říká: "Jsem tu pro vás, slyšel jsem každý pláč a každou slzu držím ve své dlani. Není nic, čím procházíte, není nic, čemu by vás váš nepřítel vystavoval, co bych neviděl a co bych neznal.

Ale já jsem Bůh, který je věrný. Jsem Bůh, který vysvobozuje. Jsem Bůh, který uzdravuje, a jsem Bůh, který obnovuje. Proto se Mě držte. Důvěřujte Mi, protože Já vás nezklamu. Nepustím vás. Nenechám vás být v takové situaci, proto k vám dnes mluvím, že jsem tu pro vás. Vyvedu vás ze vší té temnoty. Drtím tu temnotu. Ničím ji svým světlem, protože Já jsem světlo a Já jsem pravda. Mé děti, vše, co potřebujete udělat, je důvěřovat Mi a věřit ve Mne.

Ptáte se Mě: "Bože, co chceš, abych udělal? Bože, co chceš, abych řekl?" A Já vám dnes říkám, Mé děti, abyste Mi důvěřovaly. Věřte Mi. To je vše, o co vás žádám. Bez ohledu na to, jak se cítíte. Bez ohledu na to, co vám říkají vaše myšlenky. Bez ohledu na to, co vám říká situace. Bez ohledu na to, co vám říkají vaši příbuzní. Bez ohledu na to, co vám říkají zpravodajská média, důvěřujte Mi. Já vás nezklamu.

Říkáte: "Bože, modlil jsem se. Plakal jsem. Prosil jsem Tě, abys vyslyšel mou modlitbu." Mé děti, slyšel jsem vás od chvíle, kdy jste prvního dne otevřely ústa, od chvíle, kdy jste se poprvé modlily tuto modlitbu.

Svůj lid vždycky slyším. V tom není problém. Svůj lid slyším vždycky. Problém je v tom, že Můj lid Mě vždycky neslyšel, protože Mi nenaslouchal, protože to, co vám říkám, to, co vám říkám do vaší situace neodpovídá vašim okolnostem, protože Já to, co jako by není, označuji tak, jako by to už bylo, protože to je. Jen to ještě nevidíte.

Vidím každou zkoušku a vidím každý pokus. Vidím trápení a muka, kterým vás nepřítel vystavuje, ale pamatujte, co jsem pro vás udělal. Poslal jsem svého Syna. Poslal jsem za vás svého Syna ještě předtím, než jsem vás na tuto Zemi umístil. Dal jsem vám odpověď. Dal jsem vám vítězství. Dal jsem vám řešení každého problému, který máte, a jeho jméno je Ježíš. Mé děti, jen musíte v toto Jméno věřit.

Ptáte se: "Proč se to děje? Proč se to děje? Co se to děje? Co mám dělat?" To si ale kladete špatné otázky. Správná otázka zní: "Co chceš, abych řekl? A co chceš, abych udělal? Protože Ti věřím."

Mé děti, proč se některé věci staly, je způsobeno nedostatkem poznání a tím, že nevíte, co vám právem náleží, protože nevíte, co jsem již učinil. Mnoho Mých dětí čeká, co všechno udělám, přičemž jsem to již udělal. Jen jste to ještě neviděly.

Proto, Mé děti, budujte dnes svou důvěru ve Mne. Budujte svou důvěru ve Mne a uvidíte, jak působím. Přestaňte říkat, co máte, jinak to, co máte, zůstane. Říkejte, co chcete. Říkejte Má Slova a vaše situace se změní. Mnozí z vás ke Mně volaly kvůli lékařské zprávě. Slyšel jsem, co lékař řekl, a viděl jsem, jak se na vás snaží přichytit smrt.

Ale pamatujte, že Já jsem život. Žiji ve vás a můj život, který mám ve vás, zničí moc smrti, zničí moc rakoviny, zničí moc jakékoli lékařské zprávy. Moc vzkříšení, která je ve vás, zničí každou zhoubnou buňku. Zničí jakékoli poškození vaší mozkové tkáně nebo nervů. Zničí každý nádor. Zničí každou lež. Zničí ty myšlenky, které vám nepřítel vložil do hlavy.

Mé děti, důvěřujete Mně a Mé zprávě. Vaše tělo vám říká jedno a Já vám říkám něco jiného. Které zprávě věříte? Věříte té Mojí, nebo věříte svému tělu a svým pocitům? Děti Moje, kdy Mi budete plně důvěřovat ohledně svého zdraví?

Vzpomeňte si, co pro ně Můj Syn udělal. Můj Syn byl mučen tak, jak ještě nikdy žádný člověk mučen nebyl. Prolil svou krev, aby zničil toto trápení ve vašem těle. Zničil tu nemoc, která se vás snaží sužovat. V Getsemanské zahradě byl mučen tak, že potil krev, ale tato krev znamená vaše osvobození od mučitele, od toho, kdo trýzní vaši mysl. Každý způsob, jakým Můj Syn prolil svou krev, byl způsobem, který ničí moc nepřítele. Ale tolik Mých dětí v tuto krev nevěří, nevěří v tuto oběť, že je víc než dostatečná.

Vidíte to? Vidíte nepřítele a to, co udělal? Vidíte, že vás oklamal? Dostal vás do stavu, kdy jste si myslely, že nemůžete přijmout to, co už je vaše.

Toto jsou dny změny. Toto jsou dny, kdy ke svým dětem mluvím hlasitě a jasně. Dal jsem vám varování. Dal jsem vám to, co máte říkat. Dal jsem vám to, co máte dělat. Nyní je čas, abyste to uposlechly. Nyní je čas začít prohlašovat Mé psané Slovo, ale ne ve slabosti, ne v zoufalství a v porážce. Říkejte Má Slova, protože máte v sobě lva, který zařve, když Má Slova vyslovíte. Když říkáte Má Slova a říkáte je směle, váš nepřítel to slyší. Slyší lva, který řve s velikou mocí a silou. Slyší to z velké dálky, a když to uslyší, v hrůze uteče.

Proč si myslíte, že jsem vás varoval před tím, co přijde? Připravuji vás na tento den. Oblékněte se do Mé zbroje. Nechoďte nikam, aniž byste nad sebou měli krev Mého Syna. Máte k dispozici andělské armády, které vás ochrání, kamkoli půjdete. Nebojte se tedy jejich lží. Nebojte se jejich plánů. Nebojte se jejich inflace. Nebojte se toho, co se stane s jejich ekonomikou. Řekl jsem "jejich". Nebojte se, když mluví o virech. Nebojte se, když mluví o Mém Davidovi. Nebojte se, protože to, co dělají, přijde vniveč.

Mé děti, potřebuji, abyste mluvily Má slova ve shodě s těmi Mými. Dejte svá slova do souladu se Mnou. Dnes mluvte Má slova.

"Ale Otče, já se trápím. Bolest je zdrcující. Je nesnesitelná a já nevím, jak mám pokračovat dál." Nuže, Mé děti, víte, co na to říkám? Promluvte k té bolesti a řekněte jí, že je poražena. Řekněte té bolesti, že nemá žádnou moc. Řekněte té bolesti, aby odešla. Pamatujte si, že ďáblovi se vzepřete a on uteče. Nesmiřujte se s tím trápením a bolestí. Promluvte k ní. Promluvte k ní. Mluvte k ní, dokud neodejde.

Budu ctít ta slova, která o Mně vyslovíte. Já jsem Jehovah Rafah. Jsem uzdravovatel, ale Můj lid Mě pod tímto jménem nepoznal. Můj lid si myslel, že na ně nemoc sesílám, zatímco Já jsem ten, kdo ji odnímá. Váš nepřítel přichází krást, zabíjet a ničit. Já jsem však přišel, abyste měly život v hojnosti.

Promluvte ke svým tělům. Promlouvejte ke své mysli. Promlouvejte ke svým okolnostem. Promlouvejte vítězství. Promlouvejte požehnání. Nemluvte o tom, co máte. To jen dává vašemu nepříteli autoritu. Když říkáte: "Mám nemoc" nebo "Mám tyto věci", jen si tato pouta udržujete. A udržuje to ve vašem životě prokletí.

Jak silná jsou ta správná slova. Tak to stojí v Mém Slovu. Jak silná jsou správná slova a jak silná jsou ta negativní. Proto vás to učím. Proto mluvím, abych vám ukázal, jak máte žít, abych vám ukázal, co máte říkat, abych vám ukázal, co máte dělat.

To, co ve svém životě vidíte před sebou, nemusí tak zůstat. Zpráva od lékaře, kterou jste dostaly, tak nemusí zůstat. Říkají: Smrt. Říkám: Vyberte si život. Budu ctít tato slova. Nemusíte zemřít, když vaše tělo říká, že se to stane, nebo když lékař řekl, že se to chystá. Říkám, že život si vybíráte. Nemohou vám ten život vzít, pokud s nimi nebudete souhlasit. Pamatujte, kým jsem. Dávám život a dal jsem ho vám, abyste ho zachovaly. Můžete si vybrat. Mnoho lidí říká, že odvádím lidi, ale to ne Já. Dostávám je, ale neberu je. Tak, Mé děti, věřte Mým slovům, když říkám: „Předkládám vám život a smrt, požehnání a prokletí“. Vy vybíráte. Je to vaše volba.

Mnozí z vás toto dnes musely slyšet. Musely jste vědět, že volba je na vás, ne na vašich nepřátelích. Některé z vás tam venku, které nyní slyší tato slova, byly velmi blízko k ukončení vlastního života. Ale říkám dnes: Žijte. Jste důležité. Záleží na vás. Tu hanbu přijmu. Vezmu tu bolest a vezmu to trápení. Jen Mi musíte věřit.

Dal jsem vás sem pro takovou dobu. Nepřítel vás oklamal, abyste uvěřily, že vás nikdo nemiluje. Váš nepřítel vás oklamal, abyste uvěřily, že už nejste k ničemu. Nepřítel vás oklamal, abyste uvěřily, že nejste hodny přijmout Mou lásku. Ne: Říkám vám, že Můj Syn viděl vaši tvář a Já vidím vás. Proto za vás zemřel. Proto jsem Ho pro vás poslal. Byl jsem tam celou dobu. Jen jste to nevěděly.

Ta temnota odchází. Ta beznaděj a zoufalství se právě teď ničí. Když zvednete ruce a řeknete dnes: „Otče, Bože, žiju pro tebe. Udělám, co po mně chceš", pak ti ukážu, Mé dítě, co pro tebe mám. Moje plány pro tebe jsou, aby se ti dařilo. Moje plány pro tebe jsou, vyvést tě z toho ven a pozvednout tě, v každé situaci vždy znovu. Mé plány s tebou jsou mnohem větší, abys říkal/a: "Pane, to je sen". Ale tvůj nepřítel se ti to snažil ukrást.

Dnes jsem tu a říkám vám, abyste žily. Je tolik Mých dětí, které mají tolik různých otázek na to, co se různým lidem stalo. "Bože, proč jsi to dovolil?" "Bože, proč děláš některé z těchto věcí?" To Já ne! To dělá váš nepřítel. "Proč se dobrým lidem dějí špatné věci?" Mé děti, to nevíte. V jejich životech se staly určité věci a brzy to pochopíte. Ale teď se na tyto věci nezaměřujte. Soustřeďte se na Mě a já vám dám pokoj. Dám vám klid a mír. Dám vám radost. Váš nepřítel přijde a pokusí se vyvolat zmatek. Váš nepřítel přijde a pokusí se vás urazit. Tolik Mých vlastních dětí se na Mě urazilo pro to, co se na této Zemi stalo. Ale pamatujte: Dal jsem vám tuto Zemi. Proto tyto věci odhaluji. Proto jsem vám dal jméno nad každé jméno. Proto pro vás právě teď dělám toto vše, abych vám ukázal zlo na této Zemi, které bylo skryto tak temně a tak hluboko. Slibuji vám, že všechny ty skryté věci budou odhaleny a všechno bude vráceno Mým dětem, ano, dokonce i těm, které byly vzaty. Vrátím jim vše, co bylo ukradeno.

Mnozí z vás tomu možná právě teď nerozumí, ale Já vše obnovím stejně jako jsem to udělal pro své děti v egyptské zemi. Vrátil jsem jim zdraví. Obnovil jsem jejich zdravou mysl. Léčil jsem je všemi způsoby. Jsem ten samý Bůh. Mé děti, pamatujte dnes, kým jsem. Nebo se o Mně poučte a uvidíte, kým skutečně jsem a co ode Mne můžete očekávat.

Dnes vás žádám, abyste šly vpřed a důvěřovaly Mi. Toto jsou dny rozhodnutí. Rozhodnutí! A bude vidět velké rozdělení, ano, přijde čas velkého rozdělení – na ty, kteří věří, a na ty, kteří nevěří. Pamatujte, že v těchto dnech, kdy věci vypadají tak nejistě, v těchto dnech, kdy váš nepřítel chce přinést tolik podvodů, jsem pravda. Já jsem ta cesta. Já jsem život. Přijdu a zničím vše, o co (nepřítel) usiluje. Právě teď se děje to, co nevidíte, ale Moje ruka se už pohybuje. Už soudím.

Obžaloby – poznáte o nich pravdu. Uvidíte i ty pravé, nejen ty falešné. Řekl jsem: Dny Hamana. Vzpomeňte si na Hamanův konec. Byl pověšen na šibenici, kterou sám vyrobil; stejně dopadnou mnozí nepřátelé, které vidíte před sebou. Je čas velké sklizně; co zaseli, to budou sklízet. Dal jsem čas, ale lidé se rozhodli nečinit pokání. Toto je čas velkého soudu, ano, velkého a mocného soudu. Nebojte se, protože tohle všechno skončí tou největší porážkou, jakou kdy lidstvo vidělo. Ano, řekl jsem to. Lidstvo uvidí tu největší porážku.

Tohle je větší než cokoli, co bylo před vámi, a vybral jsem si vás, abyste to viděly. Naučte se Mi důvěřovat a já vám ukážu své plány. Ukážu vám, kým jsem. Ukážu vám veliké a mocné věci, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/powerful-word-from-the-lord-live-with-julie