Neboť já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby tlačily s takovým nasazením jako nikdy předtím. Útoky vašeho nepřítele na vás a na svět budou nabývat na intenzitě, ale pamatujte, že jeho útoky nejsou ničím ve srovnání se Mnou, a Já žiji ve vás.

(Nepřítelův) podvod vzrostl na novou úroveň, aby oklamal více lidí a aby se přidali na jeho stranu. Mé děti, proto se musíte soustředit na Mne a na Mé Slovo, protože pak nebudete unavené, oklamané, rozptýlené ani zničené.

Už se to blíží. Ano, přichází to. Mnoho věcí je na vrcholu a chystá se duchovní střet. Vaši nepřátelé mají nové plány, které se brzy pokusí uskutečnit. Varoval jsem vás před viry, výlukami, výpadky a velkým tichem. Už to nebude trvat dlouho. Pamatujte však na to, k čemu dojde – ke konečné porážce vašich nepřátel.

Proto, bez ohledu na to, jak se cítíte nebo jak vše vypadá, nepřestávejte teď věřit. Další a další proroctví se budou naplňovat stále rychleji. Dokonce i ta, která vypadala nemožně nebo jako by jejich naplnění trvalo příliš dlouho, se náhle splní. I ta proroctví, která lidé považovali za konspirační teorie nebo za proroctví falešná, se splní a budou mnohé šokovat, takže přijmou pravdu od Mých proroků.

Modlete se nyní za ně, za Mé proroky. Modlete se za jejich ochranu, sílu a za jejich ospravedlnění. Modlete se za velké probuzení v Mém těle – za probuzení, které lidi srazí na kolena a budou činit pokání za to, že se posmívali, smáli, lhali a napadali ty, které jsem v této hodině povolal, aby Mé Tělo probudili.

Pravda vyjde najevo a brzy uvidíte velká odhalení v těle Kristově - těch, kteří byli pro Mne, těch, kteří byli pro sebe, těch, kteří v tom byli pro peníze a slávu, a těch, kteří byli určeni k tomu, aby rozdělili tělo Kristovo a vedli Můj lid špatným směrem. Na tělo Kristovo přichází velký soud - na ty, kteří neposlouchali, infiltrovali se do něho, odmítali naslouchat nebo v něm byli kvůli moci a vlastním sobeckým důvodům. Běda jim, protože soud přichází a přijde rychle, aby je odstranil. Přijde také rychle, aby uzdravil, posílil a sjednotil Mé tělo pro tento boj s vaším nepřítelem.

Mé tělo, zůstaň soustředěné, zůstaň odhodlané, zůstaň sjednocené, zůstaň v kurzu a zůstaň se Mnou. Brzy to nabere na intenzitě. Přichází však sopečná erupce pravdy, která zničí každou lež, praví Pán.

Hollywoode, přichází whistleblower, který zničí vaše plány, verzi vašeho příběhu a moc. Nemáte pod kontrolou televizi, zábavu ani filmy. Nemáte pod kontrolou tento národ ani žádný jiný národ. Nemáte pod kontrolou děti. Na Hollywood přichází velký soud, ano, velký soud, který tímto průmyslem otřese a zničí ho. Přetrhávám vaše vazby a odhaluji, jak blízko jste měli k politikům a washingtonskému establishmentu. Dosazovali jste herce na místa moci a na posty politiků, a to nejen u nás, ale i v zahraničí. Ano, přichází velké odhalení, které ukáže pravdu, a někdo přijde s tímto důkazem, aby vás všechny srazil k zemi, praví Pán.

Washingtone, ach, Washingtone, velký bude tvůj pád. Washingtone, tvůj pád bude jako žádný jiný pád v minulých dobách, protože tento soud je mnohem větší. Přicházejí další znamení tvé zkázy a v hlavním městě bude slyšet velký křik.

Přichází video. Ano, přichází výbušné video, které ukáže, co se děje v tomto takzvaném Bílém domě. Už se blíží. Přichází odstranění. Přichází pád. Blíží se křik. A přichází kapitulace.

Šakal bude odhalen a odstraněn z křesla, na které nepatří. Křičte, Mé Spojené státy. Křičte za znovudosazení svého právoplatného prezidenta. Ano, řekl jsem znovudosazení. Vracím to, co bylo ukradeno, tak buďte bdělí. Pokračujte v modlitbách, protože uzdravení nejen tohoto národa, ale všech národů začí, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/your-enemies-ultimate-defeat