Já, Pán, chci dnes svým dětem říct, že vaše vítězství je jisté; to vítězství, za které Ježíš již zaplatil.

Chci vám také připomenout, že největší porážka v dějinách byla zaznamenána a zůstane navždy stejná. Váš nepřítel byl poražen krví a obětí vašeho Pána a Spasitele Ježíše. Držte tedy každý den hlavu vztyčenou a pamatujte, že je ta porážka definitivní a že moc vašeho nepřítele nad vámi je zrušena.

Když vaši nepřátelé zuří, když jsou zdánlivě v plné síle, když se zdá, že je tento svět vzhůru nohama, když propuká chaos, když to v táborech vašich nepřátel dnes vře víc než kdy jindy, když se snaží udělat vše, aby vás zničili - vzpomeňte si na tato Slova a na moc, která ve vás žije; pak to nevzdáte. Nevzdáte se. Nebudete se podřizovat jejich příkazům. Nepodřídíte se jejich lžím. Nepodvolíte se jejich moci a kontrole, protože ve Mně jste stále silnější a silnější.

Rosťte, Mé děti. Rosťte v Mé lásce, v Mé síle, v Mé moudrosti, v Mém poznání a v Mém porozumění. V těchto dnech se spoléhejte na Mne, ne na své vlastní porozumění nebo sílu. Nespoléhejte se na své vlastní finance, že vám tím pomohou projít. Spoléhejte se na Mne, na Toho, který je vaším živitelem, lékařem, ochráncem, jistotou, obhájcem a vysvoboditelem. Já jsem všechno, co budete potřebovat dnes nebo kdykoli jindy. Tak se do tohoto zjevení vžijte. Usilujte zjistit, kým skutečně jsem, a Já vám ukážu všechno Mé a to, kým skutečně jste ve Mně, ne kým jste byly, když jste se spoléhaly samy na sebe. Nejste samy a nikdy jste samy nebyly. Přestaňte tedy věřit těmto lžím svého protivníka. Připomeňte mu dnes jeho porážku a připomeňte mu svá zaručená vítězství.

Mé děti, pochodujte. Pochodujte dnes v této bitvě. Pozvedněte meč Ducha. Oblečte si plnou zbroj, kterou jsem vám dal, abyste v této bitvě bojovaly. Těm, kteří si myslí, že už bojovat nemohou: Postavte se. Budu při vás, abych vám pomohl stát. Nedejte se nyní pohnout. Dojde k významným událostem a vy budete odměněny za to, že jste stály a důvěřovaly Mi, praví Pán.

Goliáš už brzo padne, a nebude to jen jeden obr, ale mnoho obrů. Ti, kdo jsou na straně obrů, brzy padnou také. Jejich další kroky, které uvidíte, upevní jejich pád a to, jak rychle a tvrdě padnou. Řekl jsem vám, že Můj David má kámen, který ty obry svrhne, a je téměř čas, aby byl tento kámen vržen. Připravte se na to, že establishment selže, padne a bude plně odhalen.

Někdo na pravici brzy odhalí, na které straně vlastně stojí, a mnozí budou překvapeni, kterou stranu si vybrali.

Další whistleblower vystoupí s důkazem, že Senát pomáhal "the Bidenovi". A pomáhala mu i Sněmovna reprezentantů vedená Nancy. Bude se odhalovat jedna zástěrka za druhou. Chystá se razie, která prokáže, že i mnoho dalšího je pravdivé.

Mitch McConnell bude odhalen zásadním způsobem.

Další whistleblower přijde s důkazem, že Nancy Pelosiová a establishment připravili 6. ledna impeachment, obvinění, aby Trumpovi zabránili v jakékoli šanci znovu kandidovat. Objeví se však počítač, který prokáže toto spiknutí s cílem svrhnout prezidenta a obvinit ho z toho, co toho dne ve skutečnosti způsobili oni. Nezvratný důkaz rozmetá lež o tomto dni, 6. lednu 2021.

Nebe padá: Tento výraz se ve vašich zprávách objeví z překvapivého důvodu. (Nebe padá je idiom sdělující mylnou či hysterickou obavu z bezprostředně hrozící katastrofy.)

"Biden" brzo omylem odhalí další z jejich plánů proti této zemi, když bude hovořit v přímém televizním přenosu. Pamatujte, že jazyky vašich nepřátel se brzy stanou jejich největšími nepřáteli. V přímém televizním přenosu budou znovu a znovu říkat věci, které říkat nechtěli.

Jeden senátor dostane rozsáhlý infarkt. Překvapí vás, kdo to bude.

Bude vyhlášeno další obvinění proti mému Davidovi, ale další obvinění se nepodaří. Žádný z těchto pokusů zastavit ho nebo tyto volby nebude úspěšný. Neuspějí.

Nic nezastaví Mou ruku, aby tento národ zachránila. Nic nezastaví Mou ruku, aby odstranila ty, kteří nejsou u moci. Nic nezastaví Mou ruku, aby přivedla zpět Mého Davida a dosadila ho na jeho právoplatné místo moci. Nic nezastaví jeho návrat. Nic nezastaví tento velký exodus. Nic nezastaví toto předání, které přichází. Nic nezastaví přicházející obnovu.

Nic z toho, co dělají vaši nepřátelé, nebude úspěšné. Všichni selžou a padnou svým vlastním mečem a svět jejich porážku uvidí, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/nothing-will-stop-my-hand-from-saving-this-nation