Děti moje, přicházejí vlny. Ano, na tuto Zemi přicházejí vlny pravdy. Každá nadcházející vlna bude větší a bude trvat déle. Pro nepřátele bude stále těžší bojovat proti vlnám a stále skrývat pravdu o tom, co se skutečně děje.

Jejich narativ je ničen a dochází k velkému probuzení. Ano, stále více lidí na levici se obrací k pravici a stále více lidí v médiích opouští své pozice, protože už nejsou schopni snášet lži.

Dojde k masovému odchodu reportérů z mainstreamových médií a k velkému zklamá, které způsobí, že mnoho lidí začne pochybovat o tom, zda vůbec něco z toho, co média říkají nebo říkala, byla pravda.

Jeden whistleblower vynese scénáře, které měli všichni používat. Bude odhalena velká Bidenova maska spolu s maskováním toho, jak washingtonský establishment prostřednictvím zpráv ovládal tento národ. Sledujte a poslouchejte. Chystají se vydat Kamalu. Informátor ji odhalí, kým ve skutečnosti je a jak se dostala tam, kde je nyní.

V Demokratické straně nastane velké zklamání. Ani pád "the Bidena" nebo Kamaly, ani těch, kterými se je budou snažit nahradit, nebude stačit k tomu, aby tuto stranu a establishment zachránil před jejich definitivním pádem. Těm z vás, kteří jsou v Nejvyšším soudu a které jsem si vybral - rozhodněte se správně. Postavte se nyní a vyberte si, na které straně stojíte, zda na té Mojí, nebo na té jejich. Buďte odvážní. Budu chránit vás i vaše rodiny. Případ, který přichází k vám a k vašemu soudu, nelze odmítnout ani ignorovat. Spravedlnost. Spravedlnost. V této zemi je slyšet velké volání po spravedlnosti. Já jsem spravedlnost. Proto s vědomím toho, kdo jsem, se nyní postavte, dodržujte ústavu a nikdy neustupujte od pravdy. Odstraním ty, kteří sem nepatří, a odstraním ty, kteří vás ohrožují. A brzy uvidíte, jak vašeho šéfa nahradím Já, praví Pán.

Odhalím tu bažinu, všechny jejich zločiny proti této zemi, všechny, kdo se podíleli na jejím ničení, všechny, kdo se podíleli na úplatcích, a všechny, kteří si mastili kapsy, zatímco tolik lidí trpělo kvůli zákonům, které přijali. Odhalím všechny, kteří se dotkli nevinných dětí. Ano, někteří byli i v komnatách vašich vládních budov a v takzvaném Bílém domě. Mělo by se mu říkat "rudý", pro množství krve, která kapala z rukou tolika z nich, i ze zdí, kvůli tomu, co se dělo za zavřenými dveřmi a pod těmito budovami. Já to všechno odhalím a spravedlnosti bude učiněno zadost.

Mé děti, nejen ty ve Spojených státech, ale všechny na celém světě: Držte se. Přicházejí velké snahy o odvádění pozornosti. Ano, snaží se odvádět vaši pozornost, pokusí se vás ještě naposledy zlomit, abyste se podřídily jejich moci, jejich narativu a jejich kontrole. Ale já vám říkám, abyste se postavily a bojovaly. Nikdy neustupujte od pravdy a pamatujte, že ten čtvrtý muž, který se ukázal v ohni, žije ve vás. Nesklánějte se. Nepodřizujte se a nic z toho, co dělají, vás neovlivní - ani jejich oheň, ani jejich moc, ani jejich odvádění pozornosti, ani jejich narativy.

Držte své území. Nenechte se pohnout. Připravte se na dopad jejich vyprávění a lží, kterými se vás budou snažit srazit na kolena. Během té doby vás však učiním ještě silnějšími a pozvednu vás ještě výš. Slibuji vám to. Důvěřujte Mi. Nezlomí vás, protože Mě zlomit nemohou. Vydržte to dnes. Hamanovy dny jsou tady a oni brzy padnou kvůli všem zločinům, které spáchali. Spravedlnost je vykonávána, protože Já jsem ten, kdo vykonává spravedlnost. Očišťuji své národy a vysvobozuji vás z rukou bezbožníků, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/their-narrative-is-breaking-and-a-great-awakening-is-taking-place