Děti moje, je čas zůstávat ve střehu. Říkám: Zůstaňte bdělí. Buďte bdělí a modlete se. Strážní, potřebuji strážce, kteří zůstanou (bdělí). „Pane, co to znamená?“ Mé děti, dal jsem všechna tato varování před tím, co vaši nepřátelé plánují. Nyní potřebuji strážce, kteří zůstanou bdělí, budou mít otevřené duchovní uši, aby slyšeli Má slova a pokyny. Potřebuji, aby Mé děti zůstaly bdělé a byly poslušny toho, co říkám.

Zbavte se strachu. Zbavte se strachu z toho, co se má stát. Zbavte se těchto věcí. Zbavte se toho hned. Ujistěte se, že svému protivníkovi neustále zavíráte dveře. Bez ohledu na to, co říkáte, bez ohledu na to, co jste udělaly, a bez ohledu na to, jak hluboko jste klesly, pamatujte na to, kým jsem.

Nejsem Bůh, který jen sedí a sepisuje seznam všech vašich selhání, všech případů, kdy jste upadly, nebo všech případů, kdy jste neposlechly. To nejsem Já.

Jsem Bůh a jsem váš Otec. Mám paže rozevřené, svou náruč dokořán, dokořán, aby se do ní Mé děti mohly rozběhnout. Toužím vám odpustit. Potřebuji jen, aby Mé děti činily pokání. Pak si nebudu pamatovat nic z toho, co jste kdy udělaly.

Má láska je tak velká, že ji nemůžete s ničím na Zemi srovnat - jak moc vás miluji a jak moc Mi na vás záleží. Žádám vás, abyste důvěřovaly Mé lásce, důvěřovaly Mému odpuštění, důvěřovaly Mému soucitu, důvěřovaly Mé ochraně. Důvěřujte, že jsem váš živitel. Důvěřujte, že připravuji cestu, protože Já jsem tvůrce cesty. Důvěřujte, že Já jsem ten, který říká, že pomsta je Moje. Já se pomstím. Zničím všechno, co proti vám podnikají vaši nepřátelé. Já jsem ten Velký JÁ JSEM, který stojí mezi vámi a vaším nepřítelem. Já blokuji, Já zastavuji a Já nedovoluji.

„Ale Bože, stalo se tolik věcí. Tolik špatných věcí se stalo tolika lidem. Tolik špatných věcí se stalo tolika lidem.“ Říkám vám, Mé děti: Jakmile poznáte moc Mého jména, jakmile poznáte moc Mé krve a jakmile poznáte, že ve vás žiji Já, všechno to přestane. Ty věci přestanou.

Buďte bdělí. Dávejte pozor, pozor na svá slova. Říkejte Má slova, protože Já jsem věrný, abych je vykonal. Stůjte na svém místě a buďte stále na stráži. Nepouštějte svůj štít víry. Nepokládejte ho na zem. Pozvedněte ho, protože uhasí každou ohnivou střelu, každou raketu nebo cokoli, co na vás nepřítel vrhne.

Naslouchejte Mým slovům. Zaposlouchejte se do Mého Slova. Držte se dál od svého nepřítele. „Pane, jak to uděláme?“ Uděláte to tak, že se budete soustředit na Mne, budete v Mém Slovu a budete mít otevřené duchovní uši, abyste Mě slyšely. Když vám řeknu, abyste šly, jděte. Když vám řeknu, abyste zůstaly, zůstaňte. Když vám řeknu, abyste řekly nějaké slovo, řekněte je. A když vám řeknu, abyste stály a bojovaly, stůjte a bojujte. Neutíkejte pryč.

Děti moje, změňte to ještě dnes. Změňte to, co vidíte. Změňte to, jak to vidíte. A ano, je to možné. Obnovte svou mysl Mým Slovem a budete mít Mé vnímání v každé situaci. Moji andělé jsou ve střehu a jsou připraveni plnit Mé Slovo. Máte na své straně armádu, která je větší než ta armáda proti vám. Spoléhejte na tuto (Mou) armádu. Vzývejte ji. Vzývejte své anděly. Máte anděly strážce. Máte služebné anděly. Jsou zde bojující andělé. Všichni čekají na Má slova, která zazní z vašich úst. Čekají na pokyny a budou poslouchat.

Toto je nová cesta. Toto je nový den. Mé děti, řekněte: „Vše je v pořádku“. Řekněte: „Jsem svobodný/á“. Řekněte: „Zvítězil/a jsem“. Říkejte tato slova: „Jsem bojovník a zvítězím“. Promlouvejte své vítězství. Říkejte tato slova. Vložte Má slova do svých úst a mluvte. Mluvte. Říkejte Má Slova a sledujte, jak rychle se změní to, co vidíte před sebou, ve vašich životech i ve vašich národech.

Dělám věci rychle, i když tomu nerozumíte nebo to tak nevypadá. Já to dělám. Pamatujte, že znám konec od začátku a že vaši nepřátelé své karty přehráli. Pýcha předchází pád, a bude to pád velký. Tak se postavte na Mou stranu. Postavte se ke Mně a přijměte toto velké a mocné vítězství, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/its-time-to-stay-alert