Neboť já, Pán, dnes říkám, že mám poslední slovo a že bude po Mém. Děti Moje, na tomto světě a ve vašich národech se šíří mnoho strachu. Tento strach je používán k tomu, aby vás ovládl, uchvátil a zotročil, abyste nehledaly svobodu u Mne.

Já mám poslední slovo a bude po Mém. Říkám to znovu, Mé děti, abyste si to zapsaly do srdcí: Vaši nepřátelé nezvítězí. Říkám to znovu: Vaši nepřátelé nezvítězí. Tato nespravedlnost jim neprojde. Neprojdou jim všechny ty krádeže, všechno, co vám ukradli. Jejich ovládání jim neprojde. Neprojde jim to, co napáchal jejich justiční systém. Řekl jsem jejich, protože to nebyl Můj systém. Ten Můj stojí na pravdě. Ten jejich stojí na lži a na podvodu. Já jsem konečný soudce a Já budu mít konečné slovo.

Proto se nenechte pohnout tím, co uvidíte. Nenechte se pohnout tímto dalším otřesem. Nenechte se pohnout. Říkáte: „Pane, jak se můžeme nenechat pohnout? Vždyť už jsme pod takovým tlakem a tíhou nepřítele.“ A tak to je.

Mé děti, copak si nepamatujete, kdo jsem? Já jsem Utěšitel. Já jsem nositel břemen. Já jsem tvůrce cest. Já odstraním tu tíhu, to znechucení, tu zkázu, ten strach. Já jsem láska. Odstraním každý řetěz, kterým vás nepřítel držel, ale musíte Mi k tomu dát příležitost. „Pane, co tím myslíš? Samozřejmě, že chceme, abys tyto řetězy odstranil. Samozřejmě, že to chceme. Právě o to jsme k Tobě volali. Za to jsme se modlili.“

To je to, za co jste volaly, a ano, to je to, zač jste se modlily. Ale, děti Moje, vaše slova mimo vaše modlitební komůrky a mimo modlitbu byla přesným opakem toho, za co jste se modlily. A tak jste zůstaly (ve svých současných situacích), protože ta slova, která jste říkaly mimo modlitbu, byla ta, kterým jste také víc věřily, aniž byste si to uvědomovaly.

Věříte srdcem a mluvíte ústy. Potřebujete být v Mém psaném Slovu, děti Moje. To je důležité dnes, ale bylo to důležité vždycky. Znovu a znovu to opakuji, protože někteří z vás to stále nedělají (nečtou Mé Slovo). Je důležité obnovit svou mysl Mým Slovem a dostat tato Slova do svého nitra. Pak budete Mým Slovům věřit a budete tato Slova volat svými ústy. Věřte a dostanete. Nedoufejte jen a nepřejte si jen. Věřte a pak dostanete.

Mluvte k těm problémům. Mluvte k těm horám. Mluvte k těm řetězům. Přikte jim, aby byly odstraněny. Přikte jim, aby se sňaly. Dal jsem vám tuto moc ve svém jménu. Už není čas čekat. Už není čas čekat. Tentokrát, Mé děti, jsem zde Já. Čekám. Čekám, až se Mé děti postaví na odpor. Čekám, až Mé děti zaujmou své místo. Čekám, až Mé děti budou mluvit Má slova a budou je mluvit s odvahou.

Jsem věrný, takže svá Slova plním. Říkejte je. Vyhlašujte je. Zapište si je do srdce, protože je budete potřebovat pro to, co přijde. Nebojte se těchto Slov. Nebojte se těchto Slov. Ne. Říkám vám to, abych vás připravil. Jste posíleny. Posiluji vás každý den. Těm, kdo budou poslušní, náleží velká odměna. Pro ty, kdo obstojí: Vaše odměna je velká. Pro ty, kdo budou věřit: Velká je vaše odměna.

Pamatujte, kdo jsem. Jsem váš ochránce, váš vysvoboditel, váš pohotový strážce, váš obhájce a soudce nad celou zemí a přináším spravedlnost. Tak dnes stůjte, říkám znovu: Postavte se tedy a stůjte. Přicházím. Přicházím. Má Sláva naplňuje tuto Zemi. Přicházejí další zázračná znamení a divy.

Neztrácejte nyní naději, protože hledám ty, kdo mají víru. Hledám ty, kteří vytrvají. Hledám ty, kteří to nevzdávají a nevzdávají se. Mám pro vás připraveného něco velmi zvláštního. Přijměte dary, které mám. Přijměte Mou slávu, kterou vylévám. Přijměte sílu, kterou vám dávám. Velká je vaše odměna, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/i-the-lord-will-have-the-final-say