Děti jsou Moje, je Pánův výrok. Ano, jsou Moje. Nejsou světa. Nepatří světu ani světovému systému. Bez ohledu na to, kolik propagandy vyšlo nebo kolik vymývání mozků, klamání nebo svádění těchto dětí na scestí se stalo, bez ohledu na jejich věk - ať už jsou mladší nebo starší, provádím zvrat. Ano, provádím. Provádím zvrat škod, které byly napáchány. Obnovuji jejich mysl. Obnovuji těla. Obnovuji rodiny. Obnovuji finance. Obnovuji roky.

„Pane, jak obnovuješ roky?“ Mé děti, ukážu vám to. Pamatujte, že jsem všemohoucí Bůh. Ani roky, ba ani čas nemohou zastavit Mou obnovu nebo Mou uzdravující moc (pohybující se) po této Zemi a skrze vaše těla. Mé děti, přestaňte říkat, že tyto mladší generace jsou ztracené. Přestaňte o sobě navzájem mluvit špatně. Přestaňte mluvit špatně (negativně) o věcech, které vidíte, nebo o tom, jak se cítíte.

Pamatujte, kým jsem. Já jsem Elohim. Já jsem stvořil tuto Zemi. Vaši nepřátelé udělali vše, co mohli, aby Mě zastavili, aby zastavili očišťování, aby zastavili Slávu, aby zastavili zvraty a aby zastavili obnovu. Vaši nepřátelé udělali vše, aby zastavili toto velké probuzení, aby zastavili Můj exodus.

Nic, a tím myslím nic, nezastaví to, co dělám. Toto je Moje Země, ne jejich. Já jsem soudce, oni ne. Mé plány půjdou podle Mého plánu, ne podle toho jejich. Kolik příkladů musím uvést ve Svém psaném Slovu o tom, kým jsem, co dělám a co ode Mne máte v této době očekávat? Já jsem počátek a Já jsem konec. Já jsem i vše mezi tím. Mé děti, pamatujte si to. Nic, nic nezastaví Mou ruku. Nic nezastaví Můj plán. Nic Mě nezastaví.

Já jsem cesta. Ano, Já jsem ta cesta. Tak se teď podívejte vzhůru. Dívejte se nahoru. Přestaňte se dívat dolů. Přestaňte sklánět hlavu v odklonu, ve zklamání, beznaději, zoufalství, strachu, obavách, hněvu a u některých lidí i ve vzteku.

Vzpomeňte si, kým jsem. Neopustil jsem vás a nezklamal jsem vás. Dovoluji nepřátelům, aby tyto věci dělali, protože se chystá jejich konečný pád. Jejich konečné zničení je blízko. Ano, uvidíte ji: Tu velkou, obrovskou událost, která se odehraje přímo před vašima očima.

Bude pro vás těžké uvěřit tomu, co vidíte. Jejich zdi se hroutí. Jejich zdi se bortí. Již dříve jsem se zmínil o Rudém moři a zmiňuji se o něm znovu. Víte, co jsem udělal? Víte, co jsem tehdy udělal? Víte, co jsem udělal pro své děti? Víte, co jsem učinil nepřátelům Svých dětí?

Zastavuji vaše nepřátele. Jejich hradby se na ně valí a oni nezůstanou u moci. Nezůstanou na svých pozicích. Nezůstanou tam, kde jsou. Ne, nezůstanou.

Odstraňuji je. Obnovuji vás. Věci se teď budou dít rychleji, bleskově, rychle. Věci se dějí. Ano, uvidíte, že se dějí špatné (věci), a uvidíte, že vše bude vypadat, že to jde špatným směrem. Některé lidi to odradí, ale vás ne. Ne ty, kteří se dívají, ne ty, kteří trpělivě čekají, a ne ty, kteří hledají Mou tvář.

Dávám vám pokoj, radost a odpočinek, jaký jste nikdy nepoznaly. Proto se dnes soustřeďte na Mne a nescházejte z cesty. Neodvracejte zrak, dnes ne. Přináším obnovu, velkou obnovu, která zahrnuje vaše rodiny, vaše děti a vše, co jste ztratily.

Já to všechno obnovuji. Obnova! Obnova! To jsem Já. Já jsem ta obnova. Proto se obraťte ke Mně. Dívejte se ke Mně a přijměte toto slavné a mocné vítězství, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-massive-event-is-about-to-take-place