Začalo velké odhalování. Ano, velké odhalení začalo. Odstraňuji každou masku, každý závoj a každou oponu. Odstraňuji vše, za čím se vaši nepřátelé skrývali. A otevírám oči svého lidu. Uvidíte bažinu, ten hluboce zakořeněný establishment, který se infiltroval do vašeho národa a usadil se v něm, Spojené státy. Jejich kořeny sahají do vel hloubky a veliké temnoty, ale Já odkrývám příkopy, které vykopali a v nichž ukrývali mnohé.

Ukazuji světu každého z nich (který se na tom podílel), jejich záměry, i každého, koho zavraždili, aby si udrželi svou moc. Ukážu všechny, které se nepřítel neoprávněně pokusil zničit - ať už jejich jméno, kariéru, nebo tím, že je odstranil z míst, jež právem zastávali. Ano, strhávám střechu z budov ve vašem hlavním městě. A ukazuji světu dokumenty a doklady černé na bílém. Ukazuji světu peníze. Peníze, ano, peníze, kontrola a moc jsou tím, co tolik lidí pohánělo.

Zaprodali se ďáblu. Spáchali mnoho zločinů, včetně mnoha zločinů v rámci vašeho soudního systému. Osvobodím každého člověka, který byl neprávem obviněn, aby mohli skrýt své zlo i to, co dělali. Odhalím všechny padlé lidi a ty, kteří museli padnout, aby zachránili ten establishment. Ukážu vám každý e-mail. Ukážu vám každé video. Uslyšíte každý telefonní hovor a hlasovou zprávu.

Mám to všechno. Mám každý dokument, který se pokusili skartovat. Mám originály. Mám to všechno. Řekl jsem vám, že jsem infiltroval infiltrátory. Chystají se udělat něco, co by způsobilo velké zklamá, velké odváděpozornosti. (Říkám:) Vysmějte se jim do tváře. Smějte se. „Ale Pane, oni ničí naše země. Pane, oni ničí ekonomiku. Pane, oni ničí naše svobody.“ Řekl jsem: Smějte se.

Nemají moc zničit vaši zemi. Nemají moc zničit vaše svobody. Nemají moc zničit ekonomiku. Ne, takovou moc nemají.

Věří, že jsou bohové. Věří, že mají veškerou moc na světě. Říkal jsem vám, že to jsou faraoni dneška. Ten duch, který je ovládá, je tentýž duch, který stál za faraónem (z Mojžíšovy doby). A podívejte se, co jsem tehdy udělal. Ukázal jsem mu, kdo jsem. Ukázal jsem mu, že jsem vel JÁ JSEM. Ukázal jsem mu, že jsem Bůh, pro něhož není nic nemožného. Já jsem ten, který JSEM. Děti Moje, ukazuji světu, kdo skutečně jsem. Ukazuji těmto vůdcům po celém světě, kým skutečně jsem. Ukazuji globalistům, kdo skutečně jsem.

Ukážu každé místo, kde mají ukryté biologické zbraně. Zcela odhalím, co měli ve vašich lécích. Odmaskuji a odhalím Úřad pro kontrolu potravin a léčiv. Odhalím Velké farmaceutické společnosti. Odhalím každou korporaci a podnik, který je spojen s globalisty, aby se pokusili zničit Mé národy a ovládnout Mou Zemi.

Nyní je čas být velmi bdělý. Je čas postavit se a bojovat. Bojové linie byly vytyčeny. Byla vyhlášena válka, ale válka je již vyhrána. Vzpomeňte si na tato slova, až uslyšíte je (nepřátele) a jejich zprávy. Ano, jejich zpravodajské relace, které zásobují rozhlasové vlny a národy čistouí, podvody a strachem. Pravda v nich již není. Ale tu paži, Jednu světovou vládu, zcela odhalím.

Hodlám vrhnout mnoho světla na všechna zpravodajská média, na každé z nich. Neexistuje jediná zpravodajská stanice, která byla proti Mně, která by chrlila nenávist, rozdělení, lži a propagandu, kterou bych neodhalil. Soud se blíží. Na vaše zpravodajská média přijde velký soud.

Mé Spojené státy, brzy dojde k velkému otřesu. Řekl jsem vám, že někoho posílám. Mám víc lidí, kteří mají důkazy, nezpochybnitelné důkazy o tom, co nepřítel udělal s vašimi zprávami a jak je použil, aby vás zotročil, jak je použil, aby přinesl mnoho strachu, a jak je použil, aby váš národ ukradl.

Děti Moje, probuďte se. Probuďte se. Probuďte se. Vše se začíná otřásat. Probuďte se, probuďte se. Vše se začíná třást, třást, třást, třást. Třesení je pro vás dobré. Setřásá ty okovy, řetězy, útlak, strach, frustraci, nemoci i chudobu. Setřásá to z vás. Pro ty, kteří jsou probuzeni, je třesení dobré.

Ale pro ty, kteří spí, bude otřes soudem. Otřes přinese mnoho temnoty. Otřes přinese mnoho zmatku a chaosu.

Proto jsem vám řekl, Mé děti, že potřebuji, abyste byly v pohotovosti. Buďte bdělé. Buďte bdělé a modlete se. Modlete se, modlete se, modlete se. Říkejte, říkejte, říkejte Má slova. Říkejte Má slova. Brzy nastane velká temnota, temnota, kterou někteří nevidí.

Ale Mé světlo bude zářit skrze tebe. Rozsviť své světlo, aby bylo jasné. Má sláva naplní. Máš být Mým světlem. Máš být velkým světlem ve velké temnotě. Mnozí se otočí. Mnozí se otočí. Mnozí se otočí. Otočí se a budou se na tebe dívat. Buďte Mýma rukama. Buďte Mýma nohama. Buďte hlásnými troubami, kterými potřebuji, abyste byli, abyste přivedli více lidí do Mého království. Držte své území. Držte své území. Je čas stát. Je čas vítězit, říká Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-great-unmasking-has-begun