Já, Pán, dnes říkám, že jsem velký JÁ JSEM. Ukazuji své děti, válečníky, bojovníky a vítěze, které jsem z vás v této době učinil. Učinil jsem vás vítězi. Dal jsem vám sílu krve, sílu Jména a vložil do vás moc, abyste zlomily každé jho, každý řetěz a vše, co vám udělilo peklo. Jste vítězové. Váš nepřítel je poražen.

Toto je doba, kdy vás vaši nepřátelé chtěli zlomit. Toto je doba, kdy vaši nepřátelé vyhlašovali své vítězství, nebo si to alespoň mysleli. Nečekali, co přijde. Neviděli, že se Můj ostatek probouzí. Neviděli sílu, vytrvalost a důslednost Mých dětí, které se odmítly sklonit, vzdát, ustoupit nebo se podřídit lži.

Mé děti, podívejte se, čím jste se staly. Jste silnější než si uvědomujete, protože čerpáte z Mé neomezené síly. Přesně to jsem řekl: Má síla je neomezená. U Mne neexistují žádná omezení, tak Mi žádná neklaďte. Tohoto dne budu mít na této Zemi Svou cestu. Můj plán se uskuteční, říkám. Ano, Můj plán se uskuteční. Vaši nepřátelé nemohou Můj plán zastavit. Vaši nepřátelé nemohou zastavit Mou vůli. Vaši nepřátelé nemohou dosáhnout svého, to jistě ne.

Budou se ptát: „Co se to děje? Proč to nefunguje? Proč se tomu nepodřizují? Proč nejsou poslušní? Proč už nás neposlouchají?“ „Proč už nás neposlouchají?“ To budou křičet a tyto otázky budou klást. Ale čím víc vidí, jak se stavíte na odpor, a čím víc vidí, jak se bráníte, tím více strachu jim to přináší: Víc strachu, víc strachu, víc strachu a zmatku. V táboře nepřátel je velký zmatek.

Čím víc vám toho udělali, tím tvrději jste se bránily. „Takhle to nešlo, takhle to (nemělo) fungovat.“ Mysleli si, že jim všechno projde a že si mohou dělat, co chtějí. A že vy budete jako ovce, které vedou na porážku, a oni se vám budou smát. Doslova se smáli vaší smrti. Smáli se nemoci. Smáli se bolesti. Smáli se kvůli lékům, které vám musely být podávány. Smáli se. Smáli se tomu, jak ničili Mou Zemi, Mé národy, potraviny a vodu.

Ano, smáli se, ale říkám vám, že Já se budu vždycky smát naposled. Poslední slovo budu mít vždy Já. A bude po Mém. Tak si, Mé děti, dnes připomínejte, kdo jste. Připomeňte si, komu patříte. Připomeňte si, kdo ve vás žije. Připomeňte si, že máte neomezený zdroj síly, vítězství, lásky, milosti, milosrdenství, odpuštění a zaopatření. Tím zdrojem jsem Já.

Kdybyste Mě znaly, skutečně Mě a ne nějakou náhražku Mne, už nikdy byste nepřijaly lež. Už nikdy byste nepřijaly porážku. Už nikdy byste nepřijaly nemoc, chorobu nebo bolest, protože (byste věděly), že to přijímat nemusíte.

V Mém Slovu stojí, že jste vykoupeny z prokletí. Zjistěte, co je to prokletí, a prohlaste, že jste od něj osvobozeny. Tím prolomíte bariéry, řetězy, zdi a vše, co proti vám vaši nepřátelé postavili. Zničí je všechny.
Poznejte, kým jste v Kristu. Poznejte moc smlouvy krve, kterou máte se Mnou. Je v tom nekončící vítězství, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/your-enemies-are-not-prepared-for-what-is-about-to-take-place