Nepřátelé všemohoucího Boha, varoval jsem vás. Dal jsem vám čas na pokání. Dal jsem vám čas, abyste se odvrátili. Ano, dal jsem vám čas, ale odmítli jste. Zatvrdili jste svá srdce vůči Mně. Zatvrdili jste svá srdce vůči Mému lidu.

Běda těm, kdo se pokoušejí dotknout se jediného vlasu na hlavě Mého Davida. Nespácháte na něho atentát. Nedotknete se ho. On je Můj pomazaný a Mnou určený. Bez ohledu na to, jak moc nenávidíte myšlenku, že ho používám, nebo jak moc vás to vnitřně ničí, nedotknete se ho. Slyšíte Má slova? Nejenže bude žít, ale všechno, co proti němu děláte, se stane vám samotným.

Toto je doba, kdy sklízíte velkou úrodu, úrodu svých vlastních činů a své vlastní vůle. To pro vás nebyl Můj plán. Varoval jsem, varoval a varoval. Nyní k vám přichází soud, soud, soud a soud přichází ke všem, kteří jsou s vámi.

Myslíte si, že ho můžete zničit? Myslíte si, že můžete zničit Můj národ? Myslíte si, že můžete ovládnout Můj svět? Ano, myslíte si to, ale to se nestane. Ukážu vám, kdo skutečně vládne. Vy to nejste.

Vším, co jste svým nátlakem, strachem a ničením způsobili, jste probudili Mé Tělo. Ano, probudili jste ho. Probudili jste Tělo, obra, kterého jste nechtěli probudit. Probudili jste spícího obra, který se dostává do zákrytu s Mou hlavou, jíž je Můj Syn. A čím více jste tlačili a tlačili a tlačili, (tím více) Mé děti tlačily (zpátky) a tiskly se ke Mně, a (protože se ke Mně tiskly) tím více vidí své vítězství.

Ach, ten, kterého jste použili jako loutku, ano, loutku washingtonského establishmentu. Vidíte ho. Vidíte ho. Selhává vám před očima. Ať ho léčíte čímkoli, nic nezabírá. Vaše loutkové provázky byly přestřiženy. Nemůžete ovládat jeho ústa. Nemůžeš ovládat jeho mysl. A nemůžete ovládat jeho tělo.

Tvoje dny, tvoje dny třetího funkčního období. Ano, ty víš, kdo jsi.

Myslel sis, že se svou lstivostí a vychytralostí můžeš dělat, co se ti zachce. Chystám se ti ukázat sluchátko. Chystám se otevřít dveře dokořán tvému washingtonskému domovu, tvé stínové vládě a všem osobám v Bílém domě, které se ti zodpovídají. Ano, Baracku Obamo, pronikl jsem do tvého tábora. Myslíš si, že jsi tak chytrý? Myslíš si, že si můžeš dělat, co chceš? Slyšel jsem všechny plány. Vidím všechno, co jsi udělal. Pamatuj, kdo jsem. Jsem Velký JSEM, Ten, který svrhl lidi, jako jsi ty - lidi, kteří si mysleli, že jsou bohy, kteří si mysleli, že mohou dělat, co chtějí. Mám pro tebe zprávu. Padneš stejně jako loutka, kterou máš.

Běda těm, kdo jsou proti Mému Davidovi. Běda těm, kdo jsou proti Mému národu. A tato válka, kterou se nyní snažíte (rozpoutat) - ta, kterou plánujete, ta, o které si myslíte, že proběhne přesně tak, jak chcete, aby přinesla váš lockdown, váš chaos a vaše ničení - slibuji vám, že neproběhne tak, jak plánujete.

Vaši moderátoři zpráv odpadají. Zpravodajské stanice nebudou schopny držet krok s vaším lživým vyprávěním. Odhalím každou věc, všechny vaše předáky. Odhaluji všechny tyto lidi. Odhaluji je. Nemůžete se Mnou držet krok. Přichází den, kdy se nebudete moci dívat jinam, nebudete moci utéct a nebudete se moci schovat.

Já jsem Bůh, který zná konec i začátek, protože Já jsem začátek i konec. Můj národ orla mít nebudete. Nebudete mít Můj národ Izrael. Nebudete mít svou globální vládu. Není ten čas. Uvidíte. Uvidíte, jak bráním své národy. Uvidíte, jak ničím vaše plány. Uvidíte, jak pozvedám národy větší a silnější, než byly dřív. Pokusili jste se do nich proniknout.

Odhalím každou loutku ve všech vládách po celém světě. Odhalím každou loutku mezi soudci, kterou tam máte. Odhalím každého člověka v jakémkoli typu orgánů činných v trestním řízení nebo v armádě, který je vaší loutkou. Strhnu víko z Pentagonu a ukážu, kdo je s touto zemí a kdo ne. Bílý dům bude odhalen tak, jak si nikdo nemyslel. Vaše hlavní město bude odhaleno tak, jak si nikdo nikdy nemyslel. To město nikdy, nikdy nebylo Mým hlavním městem. Nikdy nemělo být hlavním městem tohoto národa a Já to odhalím.

Odhalím každou vaši dohodu s Evropou. Ano, řekl jsem to. Mysleli jste si, že si můžete ponechat připojení k Británii, ale to nemůžete. Odhalím každou zemi, která se snažila tento národ zničit, každou zemi, která se snažila tento národ ovládat, a každého politika, který zaprodal jiné země nebo tento národ, za peníze a moc.

Váš konec je blízko, nepřátelé Všemohoucího Boha. Váš konec je blíž, než si uvědomujete. Kráčíte do všech pastí, které jsem nastražil. Váš konec je blízko a při vašem konci to bude takové, jako byste nikdy nevládli, protože přináším obnovu tomuto národu i ostatním národům na světě a všechno vám vyrážím z rukou.

Dávám ji těm, kdo ve Mne věří. Uvidíte, že konečné slovo mám Já. Nyní se, Mé děti, připravte na náraz, který se chystá. Připravte se na to, o co se vaši nepřátelé pokusí. Žijte vírou, ne zrakem.

Slyšíte, před čím jsem vaše nepřátele varoval. Slyšíte, co dělám s jejich plány. Nepropadejte strachu. Tohle není ten čas. Zůstaňte Mi nablízku. Zůstaňte v Mém Slovu. Slibuji vám, že vás před tím vším ochráním.

Brzo uvidíte, jak dělám něco, co jsem ještě neudělal, ne v takové míře. Už jsem udělal podobné věci, které zachránily Můj lid, ale tohle ještě nikdo neviděl. Já jsem Velký JSEM a mohu zachránit národ během jediného dne. A udělám něco zcela nemožného z pohledu člověka, protože pro člověka je to nemožné, ale pro Mne to nemožné není. Uvidíte to. Řekl jsem vám, že uvidíte velké vítězství, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-warning-to-those-against-my-david