Amerika přežije. Amerika bude žít dál. Amerika bude uzdravena ze všech škod způsobených vašimi nepřáteli. Amerika bude zcela obnovena. Amerika znovu získá moc, kterou kdysi měla, moc, která tomuto národu vždy patřila. Vše, co tomuto národu patří, mu bude vráceno.

Amerika se povznese výš. Amerika bude stát, silná a jednotná. Mé Spojené státy budou mít opět spravedlnost. Má Amerika zvítězí nad každým nepřítelem. Ameriko, tvá vlajka znamená svobodu a tato vlajka bude opět vlát vysoko a bude respektována a milována na celém světě.

Ameriko, temnota, která se snažila zničit tvé světlo, tvé požehnání a tvůj úkol, bude zničena Mým světlem a Mou slávou.

Ameriko krásná, budeš opět krásná.

Ameriko, budeš nejkrásnějším a nejmocnějším národem na tomto světě, jak jsem ti určil. Amerika bude nadějí, světlem, majákem, národem, který žehná jako žádný jiný národ.

Nejenže přivedu zpět k moci svého Davida, ale spolu s ním přivedu zpět i všechny, kterým byla ukradena jejich místa. Jejich pozice budou obnoveny.

Mé děti v této zemi Mého orla, držte se během toho všeho. Držte se v časech, které jsou před vámi. Já jsem s tímto národem neskončil a vaši nepřátelé vás nikdy nezničí, ani neodejmou tomuto národu jeho poslání.

Povstaňte, Mé Spojené státy. Sjednoťte se v Mém jménu. Sjednoťte se v Mé lásce. Sjednoťte se v jednotě. Držte linii a stůjte na svém místě. Neprohrajete. Nebudete zničené.

Převrat proti tomuto národu selže. Všichni infiltrátoři vyjdou ven a nikdo z nich nezůstane naživu. Kvůli své lásce k vám vás nezklamu. Neopustím vás. Ne, nikdy. Můj Národ se nad to všechno povznese. Nebojte se. Nepodřizujte se jejich lžím a jejich takzvané moci. Má moc přetrvá a vždy svrhne nepřátele Mých dětí. Proto stůjte pevně. Stůjte odvážně. Buďte jednotné. Stůjte na Mém Slovu.

Vysvobozuji vás od tohoto zřízení a ze všech jejich plánů proti vám.

Můj orel se chystá vzlétnout výš než kdykoli předtím. Proto Ameriko, Mé Spojené státy, povstaň a zaujmi své místo na této zemi, na kterém jsi vždy měla být, praví Pán zástupů.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/america-will-survive