Děti moje, chystám se umlčet vašeho nepřítele. Ano, řeknu to znovu: Chystám se vašeho nepřítele umlčet. Vzpomínáte si, co jsem udělal pro Svého syna, když byl v jámě lvové? Zavřel jsem ta ústa, umlčel jsem toho nepřítele a zastavil jsem jeho moc ubližovat Mému synovi. Pamatujete, co jsem v ohni udělal? Oheň se nemohl dotknout Mých synů. Dokonce ani nepáchli kouřem.

Víte, kdo jsem? Opravdu víte, kdo jsem? Já jsem Ten velký, který umlčuje.

Vaši nepřátelé si znovu a znovu pouštějí pusu na špacír. Vaši nepřátelé používali zprávy znovu a znovu. Říkali lež za lží (až do té míry), že lidé po nějaké době uvěřili, že je to pravda. Tyto lži je chytily do pasti. Tyto lži je zaslepily. Tyto lži polapily, zajaly a zotročily některé lidi a uvedly je do velkého otroctví. Ano, v tomto světě existovalo velké otroctví způsobené jejich systémem, který svět sužoval - systémem, který je řízen člověkem; systémem, který vás měl zcela ochromit - každého, kdo nebyl s nimi; systémem, který měl přinést velkou zkázu vašim tělům i myslím a finančně vás zotročit velkou zkázou zvanou dluh.

Já jsem však ničitel zla. Vymažu tyto věci, jako by nikdy neexistovaly ani ve vaší mysli, ve vašem těle, ve vašich financích, ve vašich rodinách, a ano, dokonce ani ve vašich národech a ve vašich vládách.

Přichází velké ticho, ticho tak ohlušující, že mnohým navodí strach. Ale v Mých dětech vytryskne velká víra, víra, která se rozlévá v těch z Mých dětí, které byly trpělivé, čekaly, stály a odmítaly se vzdát. Řekl jsem vám, že vaše odměna je velká.

Tímto mlčením odříznu jeden z největších nástrojů vašich nepřátel - jejich zpravodajství a některá jejich sociální média - všechna ta místa, která byla používána k manipulaci, klamání nebo odvádění pozornosti mas. Odřezávám je. Odřezávám jejich vliv. Odřezávám jejich moc. Odřezávám je od vás.

Až se toto velké ticho přiblíží, vzpomeňte si, že jsem vám říkal o výpadcích. Vzpomeňte si, že jsem vám říkal o tichu. Vzpomeňte si, že jsem vám říkal o uzamčení. Připomeňte si, že jsem vám o tom všem řekl. Nebojte se toho. Vzpomínáte, že jsem vám řekl, abyste vypnuly mobily, vypnuly televizory a trávily čas se Mnou? Protože brzy nebude na výběr. Až vaše telefony, internet a televize nebudou fungovat, co budete dělat?

Nechte se naplnit Mou Slávou. Nechte Mou Slávu naplnit vaše domovy. Nebudete to potřebovat, ne během Mého uzamčení. Nebudete to ani chtít. Nebudete po těchto věcech toužit, ne ty z vás, kteří ke Mně vzhlížejí. Hledejte a naleznete Mě. Zaklepejte, a dveře budou otevřeny. Hledejte Mě, a naleznete vše, po čem jste toužily, vše, po čem jste volaly - svobodu.

Já jsem ta svoboda. Já jsem odpověď na každou potřebu. Já jsem východisko z každé těžké, hrozivé, nemožné situace. JÁ JSEM. A hodlám světu ukázat, že stále žiji, že stále zachraňuji, že stále vysvobozuji, že stále chráním, že stále mstím, že mám stále poslední slovo a že bude po Mém.

Vaši nepřátelé teď strachy prchají. Na jejich straně budou přijata drastická opatření, a míním drastická.

Tak vyjděte. Stůjte na Mém slovu. Stůjte pevně. Já vás ochráním. Jste v tomto světě, ale zcela jistě nejste z něho. Odřízněte se od jejich vlivu a od vězeňských cel, do kterých vás dostali. Odřízněte se tak, že se od těchto zařízení odstřihnete a nebudete z nich ve svém životě dělat prioritu.

Obnovte svou mysl Mým Slovem. Rosťte v Mém Slovu. Plyňte v Mém Slovu. Nechte Mé Slovo ve vás žít. Nechte v sobě růst Mé světlo.

Přichází velká Sláva, velká Sláva, kterou svět nebude moci popřít. Řeknu to znovu - to, co se chystám udělat, bude mnohem větší než to, co jsem udělal pro Izraelity pomocí Rudého moře. Žádné oko nikdy nevidělo a žádné ucho nikdy neslyšelo, co se chystám udělat pro tento národ, pro svůj národ, co se chystám udělat pro Izrael a co se chystám udělat pro národy na celém světě.

Vydržte. Vše bude pro některé stále těžší, ale pro jiné stále lepší. Těm, kteří jsou se Mnou, přináším velké vítězství, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-great-silencer