Mluvím k Mým dětem, které stojí; ano, mluvím k vám, k Mým dětem, které stojí. Mluvím k vám těmito velkými slovy. Vítězství je blízko. Budete jásat, protože vítězství je blízko, bez ohledu na temnotu, bez ohledu na množství otřesů, bez ohledu na plány nepřítele. Ano, velké vítězství je blízko, blízko pro Mé děti, blízko pro Mé národy.

Nebudu zadržovat nic, co patří vám, Mé děti. Nebude zadrženo nic, co vám patří. Toto je to největší jubileum, největší rok obnovy. Až tyto věci přijdou, budete ten rok nazývat Velkým rokem. Budete mu tak říkat. Budete křičet. Budete oslavovat. Mnoho věcí se spojuje pro tento velký a mocný závěr - závěr toho, co vidíte, závěr toho dlouhého, vleklého filmu.

Konec je blízko. Konec je blízko. Nenechte se pohnout tím, co vidíte. Nenechte se pohnout tím, co vidíte, protože to, co vidíte, se brzy drasticky změní. Opakuji to znovu: Nenechte se pohnout. Nevzdávejte se. Nepodřizujte se. A nespoléhejte se na sebe - na svou moudrost, na své znalosti, na své chápání nebo na to, jak si věci odůvodníte. Na to se už nespoléhejte.

Důvěřujte Mně a opírejte se o Mne. Důvěřujte Mi a spoléhejte se na Mě, a uvidíte Mě, velkého JÁ JSEM. Uvidíte, kdo jsem. Uvidíte, co jsem zač. Uvidíte, jak se vylévá Má láska, a pak budete křičet. Ano. Postavte se a zůstaňte stát. Důvěřujte Mi. Věřte Mi. Za to čekání to stojí, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-end-is-near