Povstaňte, děti všemohoucího Boha. Povstaňte ve Mně. Povstaňte se Mnou. Ano, povstaňte ve Mně. Mám vám mnoho co ukázat a mám pro vás mnoho práce. Mé děti, všechny máte úkoly. Všechny máte konkrétní věci, které je třeba splnit, než přijde konec. Proto se Mne, Mé děti, ptejte ve svých soukromých chvílích se Mnou a Já vám ukážu, k čemu přesně jste byly na tuto Zemi postaveny. Každý z vás sem byl vložen pro takovou dobu, jako je tato. Možná tomu právě teď nevěříte a nechápete to, ale každý z vás má zvláštní úlohu.

Potřebuji, aby všechny Mé děti byly sjednocené v jednom šiku pro tuto Slávu, až bude vylita. Neexistují pro ni žádná omezení. Mé děti, vím, že říkáte: „Pane, církev nikdy nebyla takhle rozdělená, nikdy. Tato církev je tak rozdělená. Tělo je tak rozdělené, Pane. Jak se to může obrátit?“ Ale Já jsem řekl a budu to říkat i nadále, že pro Mne není nic nemožného.

Sjednocování už začalo. To, co vidíte, Mé děti, když vidíte rozdělení a všechno to, co se děje v Těle Kristově, je oddělování. Odděluji Své Tělo od světa, od těch, jejichž srdce jsou chladná a zatvrdila se, od těch, kteří nežijí pro Mne, ale pro verzi křesťanství - náboženství, lidmi vytvořené doktríny a filozofie. Těmto věcem věnují více pozornosti než Mně. Vidím do lidských srdcí. Vím, kdo se při tomto velkém otřesu a velkém probuzení obrátí ke Mně a kdo se ode Mne odvrátí.

Mé děti, padněte na kolena. Padněte na kolena a modlete se za tuto dobu. Padněte na kolena a modlete se za tuto dobu. Děje se toho mnoho, o čem nevíte. Děje se mnohé, co nevidíte. Dojde k velkému odpadnutí ode Mne - těch, kteří si místo Mne vybírají náboženství, těch, kteří si místo Mne vybírají svět kvůli penězům a moci. Mé děti, toto je doba, kdy vám říkám, abyste byly bdělé, opatrné, uvědomělé, stály a modlily se.

Potuluje se tu váš nepřítel se svou armádou. Potuluje se tu se svou armádou a hledá Mé děti, hledá, koho by (jeho armáda) pohltila.

Znáte Mě, pokud znáte Smlouvu, kterou s vámi mám. Pokud znáte moc Mého Jména, nebude ve vašem domě žádné požírání. Nebude nic, co by váš nepřítel mohl udělat, aby Mi zabránil vás ochránit.

Komu věříte? Jemu (Satanovi)? Věříte mu? Věříte tomu, koho používá? Věříte jeho vládám? Věříte jeho ekonomice? Věříte jeho církvi? Věříte zlé zprávě, která říká, že temnota přemůže, temnota zvítězí a temnota zničí vše dobré? Věříte těmto věcem?

Nebo věříte Mně? Já jsem dobrý. Jsem dobrý a vylévám svou dobrotu na svůj lid. Obnovuji roky, obnovuji to, co bylo ukradeno, obnovuji pracovní místa, aby byla lepší, obnovuji finance, obnovuji rodiny, obnovuji zdraví a pohodu, a ano, obnovuji zdravou mysl. Obnovuji to všechno. Věřte tomu a obdržíte to, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-great-uniting-has-begun