Neboť já, Pán, dnes říkám svým dětem v Pánově armádě: Je čas povstat. Je čas bojovat. Je čas vyhlásit své vítězství. Je čas vyplenit tábor nepřítele. Je čas vzít si zpět, co vám patří. Je čas na vítězství. Je čas vyniknout. Je čas růstu. Je čas, abyste se povznesly nad každou překážku, nad každý plán a útok nepřítele.

Děti moje, uvědomte si dnes, kdo je ve vás. Já jsem velký JÁ JSEM. Jsem ve vás a vyhlásil jsem vaše vítězství. Přidělil jsem vám právě tento čas. Vás všechny jsem přidělil k této bitvě. Ale pamatujte, že tu bitvu již vyhrál váš Pán a Spasitel, Ježíš Kristus. Tím důvodem, proč jste nyní povolány k aktivní vojenské službě v Mé armádě, je to, že jste ve válce. Nacházíte se v klíčovém čase této války - války o vaše svobody, války, v níž se vaši nepřátelé pokusí použít hromadné ničení k masovému zabíjení obyvatelstva.

Mé děti, mluvte Mé Slovo. Mluvte to, co potřebuji, abyste mluvily. Říkejte to, kdy potřebuji, abyste to říkaly. Držte se Mých psaných slov a mluvte je. Pamatujte, že když mluvíte Má psaná Slova, je to meč Ducha. Má Slova jsou duch. Má Slova jsou život. Má Slova jsou moc a Má Slova jsou zbraň proti vašemu nepříteli.

Vaši nepřátelé nemohou nijak bojovat proti meči ducha, Slovu pravdy. Tato pravda ničí jejich plány. Tato pravda ničí jejich narativ. Tato pravda ničí každé spiknutí a každý plán vašich nepřátel. Tato pravda vám přináší zpět to, co vám patří. Tato pravda vás osvobozuje. Tato pravda vám přináší sílu. Tato pravda vám přináší vytrvalost. Tato pravda vám přináší svobodu, jakou jste nikdy nepoznaly.

Děti moje, vaše svobody jsou to, na čem mi moc záleží. Vaše svobody byly zaplaceny velmi, velmi, velmi vysokou cenou, jíž byla smrt Mého Syna. On za vaše svobody zaplatil svým životem. Zaplatil za vaše svobody svou smrtí.

Proto vás dnes vyzývám. Volám vás do zbraně. Volám vás do aktivní služby, abyste nepřátelům vyplenily vše, co je označeno vaším jménem, vše, co je již vaše. Vaše svobody jsou vaše. Vaše děti jsou vaše. Vaše zdraví patří vám. Vaše národy patří vám, nepatří vašemu nepříteli.

Bez ohledu na to, co tyto globální vlády nebo lidé, kteří k nim patří, chtějí, pamatujte dnes na Má slova. Pamatujte, že jsem vás povolal. Povolal jsem vás do této bitvy, ale vítězství již bylo vybojováno. Celou dobu jste byly ve válce, ale nebojovaly jste (až do této chvíle). Prohrávaly jste, protože nepřítel tolik lidí oklamal.

Nyní se však pravda vylévá jako nikdy předtím. Tak křičte! Křičte, protože se vylévá pravda, pravda, která vám přináší svobodu, jakou jste dosud nepoznaly. Ano, nastalo zrychlení, zrychlení svobody. Přivolávejte ji! Přivolejte ji! Přijměte ji! Věřte tomu! Dnes Mým slovům důvěřujte.

Nedůvěřujte jim (svým nepřátelům). Nevěřte tomu, co říkají. A nevěřte tomu, co dělají, pak nebudete otřeseny. Velké otřesy začaly. Ano, velké otřesy již začaly a nyní nabývají na intenzitě. Tak se probuďte! Probuďte se! Probuďte se a setřeste ze sebe ty okovy. Setřeste ze sebe omezení. Setřeste všechny lži a klamy, které vás držely ve velkém zajetí a otroctví.

Říkám svým dětem: Vaše svoboda je dnes na dosah. Vaše osvobození je teď. Vyslovujte tato slova. Vyhlašujte tyto věci. Pokaždé, když vyslovíte tato Slova, zničí moc, kterou váš nepřítel nad vámi má. Proto chce (Satan), abyste říkaly slova porážky, beznaděje, zoufalství a strachu. Ta slova neříkejte. Říkejte Má slova.

Říkám vám, Mé děti, že toto je nový den, nová doba. Toto je nový čas, proto přijměte, co jsem pro vás učinil, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-call-to-arms